GündemMagazin

Kanal D’nin sevilen dizisinden kötü haber: Seversin dizisi final yapacak!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Başrollerinde Burak Yörük, İlayda Alişan’ın bulunduğu Seversin dizisinin final yapacağı öğrenildi.
Kanal D Seversin dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Seversin final ne zaman? Kaçıncı bölümde, neden final yapıyor?

SEVERSİN KONUSU

Seversin 10 Ağustos Çarşamba yayınlanan son bölümde Nazlı açıklamalarıyla ortalığı karıştırırken Tolga, Asya’ya aşkını itiraf ediyor!

Nazlı’nın “Asya benim hayatımı çaldı” açıklaması gündeme bomba gibi düşer. Asya hayatını ve ailesini alt üst eden bu kaotik ortamdan kendi dünyasına dönmeye karar verir ve işi bırakır. Başta Bahri olmak üzere herkes onu vazgeçirmek için uğraşırken en cesur hamle Tolga’dan gelecektir

Çalıştığı mağazaya geri dönen Asya’nın yanında işe giren Tolga, Asya’yı diziye geri dönmeye ikna etmek konusunda kararlıdır. Nazlı ise yoğun medya ilgisinden memnun, hayatında yeni bir dönem başlattığından eminken, işlerin o kadar da istediği gibi yürümeyeceğini kısa sürede anlar.

Tolga’nın çabaları ve Nazlı tarafındaki gelişmeler Asya’yı Aşk Girdabı’na geri döndürür. Ancak Asya ile ilgili sürpriz bir gelişme Tolga’yı köşeye sıkıştıracaktır.

SEVERSİN SON BÖLÜM ÖZET
Seversin’in senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna (Burak Yörük) ile güzeller güzeli Asya’nın (İlayda Alişan) aşk hikayesini ekrana getirecek olan Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.