Magazin

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’a şoke eden transfer: Selen Koroğlu’nun eski aşkını bakın kim oynayacak!

Hastalarının hayatlarını kurgulayarak kitaplara aktaran ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. İlk olarak Tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken ünlü psikiyatrist, sonrasında ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı isimli eseri ile büyük bir popülerliğe kavuştu.

Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı isimli projeler ile izleyiciler tarafından yakın takibe alınan Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, hemen akabinde Camdaki Kız isimli eserinin TV uyarlaması için Kanal D yönetimi ile el sıkıştı. Daha önce Kırmızı Oda’da partner olarak rol alan Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nu yeni projesinde yine bir araya getiren uzman psikiyatrist, bu projesi ile de büyük bir başarı elde etti.

İki hafta önce yeni sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi, reyting rekorlarını yine alt üst etmeyi başardı. Yasak bir aşkı konu edinen sevilen dizide, Nalan karakterinin değişimi büyük ilgi gördü.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana hep aynı kadro ile devam eden Camdaki Kız dizisi, ilk transferini Hayri karakterine hayat veren Cihangir Ceylan ile yapmıştı. Bugün, sevilen dizi için bir isim ile daha anlaşmaya varılmış olduğu doğrulandı. Yeni isim, Camdaki Kız izleyicilerini heyecanlandırmayı başardı.

HEYECAN VEREN TRANSFER!

Yeni sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Camdaki Kız dizisi, kadrosuna sürpriz bir ismi dahil etti. Doğrulanmış olan bilgiye göre ilerleyen bölümlerde dizi kadrosuna yakışıklı oyuncu Cemal Hünal dahil olacak.

KARAKTERİ BELLİ OLDU!

Cemal Hünal, Selen Koroğlu’nun sır gibi sakladığı eski, büyük aşkı Emir’i canlandıracak.

DESTEK GELDİ!

Camdaki Kız dizisine transfer olan Cemal Hünal, dizinin izleyicileri tarafından destek gördü.