Gündem

Kan donduran olay! 2 kadın bu halde bulundu

Adıyaman’da 2 kadın arasında çıkan silahla kavgada kan aktı. Kavga eden 2 kadın tüfeğin ateş almasıyla hayatını kaybetti. 

Boş arazide silahla göğsünden vurulmuş halde bulundu. Kadınların silahlı kavgada yaşanan arbede nedeniyle tüfeğin ateş alması sonucunda hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Adıyaman’da’da, iki kadın arasında çıkan silahlı kavgada, yaşanan arbede sonucu tüfeğin ateş almasıyla Songül Önemli ve Cansu Güven hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, boş bir arazide karşılaşan Songül Önemli ile Cansu Güven arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Songül Önemli, yanında getirdiği tüfeği Cansu Güven’e doğrulttu.

KAVGALARI KANLI BİTTİ

Güven’in, tüfeği almak isterken yaşanan arbede de her iki kadın ateş alan tüfekten çıkan saçmalara yaralandı. Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Cansu Güven’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Songül Önemli ise ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Önemli, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Önemli ve Güven’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, 6 kişiyi gözaltına aldı. Adıyaman Valiliği’nden de konuya ilişkin yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“25.10.2019 günü saat 21.50 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi boş arsada, iki kadının silahla yaralandığı bilgisi üzerine, ekiplerimizce olay yerine intikal edildiğinde; Cansu Güven isimli şahsın olay yerinde öldüğü, Songül Önemli isimli şahsın ise hastaneye kaldırıldığı ve hastanede hayatını kaybettiği, yapılan ilk incelemelerde olay yerinde bulunan pompalı tüfeğin kullanılmış olduğu anlaşılmış olup, bahse konu olayla ilgili 6 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.”

Bir yanıt yazın