Denizli HaberleriKamu

Kamuya en az ilkokul mezunu kadrolu personel alımı: Başvurular başladı…

Denizli Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden olan PERAŞ A.Ş, büro memuru ve vasıfsız işçi alımı için Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni iş ilanları yayınladı. 24.10.2022 tarihinde İŞKUR’da yayımlanan resmi ilana göre, Denizli PERAŞ kendi bünyesinde kadrolu görevlendirmek üzere KPSS şartsız ve sınavsız çok sayıda personel istihdamı yapacak.

İŞKUR’da yayımlanan bu iş ilanına başvurular başlamış olup, 26 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. Resmi iş ilanında yer verilen bilgiye göre, personel alımları ilana en az ilkokul mezunu, bay-bayan adaylar arasından yapılacağı belirtildi.

Yukarıda belirtilen mesleklere yapılacak iş başvuruları sonucunda, uygun görülen adaylar Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kadrolu olarak görevlendirilecektir. Bu iş ilanında herhangi bir yaş sınırı belirtilmemiş olup, her yaş grubundan aday başvuru yapabilecektir.

Adayların bir sayfalık özgeçmişlerini “basvuru@denizliperas.com” adresine online olarak göndermeleri gerekmektedir. Şahsen veya posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru yapan adayların CV’leri incelendikten sonra durumu uygun görülenler mülakata çağrılacaktır.

İŞKUR’da yer alan bu iş ilanı ile ilgili diğer tüm detayları ve resmi ilan içerikleri aşağıda verilmiştir…