Kamu

Kamuya ‘Büro Yönetimi Ve Sekreter’ kadrosu için alım yapılacak: Lisans mezunu olanlar dikkat!

Belediyeler personel eksiklerini gidermek için çeşitli ilanlar yayınlıyorlar. Bahşılı Belediye Başkanlığı tarafından verilen ilanda, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı alımı yapılacağını bildirdi. 2 Ağustos’ta yayınlanan ilana başvurular 6 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecek.

Bahşılı Belediye Başkanlığı, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı kadrosu için personel alımı için ilan verdi. Verilen ilanda asgari ücret+ SGK verileceği bildirildi. Kadroya başvuracak olan adayların, İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler, Sosyal Bilimler Fakülteleri’nden mezun olan lisans mezunları ve KPSS 60 puana sahip olanlar başvurabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI :

1-Türk vatandaşı olmak (2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla).

2-18 yaşını tamamlamış olmak.

3-Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak.

4-Eski hükümlü dışındaki işçi alım ilanlarına başvuru yapabilmek için zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

5- Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

6-Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
7- Kamu haklarından mahkum olmamak.

8- Hakkında kamu görevinden çıkarılma hükmü bulunmamak.

BAŞVURU ESNASINDA İSTENEN MÜRACAAT EVRAKLARI :

a) Nüfus cüzdanı aslı, onaylı sureti veya e- devlet sisteminden alınacak barkotlu örneği.

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet sisteminden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi,

c) Askerlik durum belgesi aslı, onaylı sureti veya e- devlet sisteminden alınacak barkotlu sureti.

ç) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı.

d) İlan edilen kadrolar için istenen sürücü belgesinin aslı, onaylı sureti veya e- devlet sisteminden alınacak barkotlu sureti.

ğ) Hangi kadroya müracaat edeceğine dair başvuru dilekçesi. ( Başvurucular ilan edilen iş kollarından yalnızca birine başvuru yapabilir.)

h) Adli sicil kaydı aslı veya e- devlet sisteminden alınacak barkotlu sureti.

ı) İkametgah ilmühaberi (e- devlet üzerinden alınacak barkotlu sureti.)

i) Sağlık raporu.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana ulaşmak için tıklayınız.