Ekonomi

Kamu bankasından milyonlarca emekliye sevindiren haber! 100 bin liraya kadar nakit veriliyor

Halkbank tarafından bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını Halkbank’tan almayı taahhüt eden emeklilere 100 bin liraya kadar kredi verileceği aylık yüzde 1,69’dan başlayan faiz oranları işletileceği ve 36 ay vade imkanı olduğu belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

“Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,69’dan başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.”

FAİZ ORANLARI

100 bin liralık kredi için tahsis ücretli olduğunda faiz oranı yüzde 1,69 olurken tahsis ücretsiz olduğunda faiz oranı yüzde 1,74 oluyor. Kredi ödemeleri için sunulan seçenekler ise şöyle oldu:

Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli,
Azalan taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,
Serbest ödemeli

BAŞVURU 

Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak hemen başvuru yapabileceğiniz belirtildi ve bunun yanı sıra Halkbank şubeleri üzerinden başvuru yapılabileceği vurgulandı.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek ödeme kapsamında 100 bin lira kredi 36 ay vade 525 lira tahsis ücreti ile aylık faiz oranı yüzde 1,69 olurken aylık ödeme 3 bin 940 lira oluyor. Tahsis ücretsiz olduğunda faiz oranı yüzde 1,74 oluyor ve aylık ödeme 3 bin 978 lira oluyor.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.