Genel

Kamu bankası yine yaptı yapacağını! Peugeot 208 360 bin TL’ye, Peugeot 301 330 bin TL’ye düştü!

2021 yılının eylül ayından aralık ayına kadar hızla yükselmeye devam eden ve aralık ayında rekor seviyelere kadar ulaşan döviz ve altın fiyatları, beraberlerinde gündelik hayatın da pahalılaşmasına sebep oldu. Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden en çok etkilenen sektörlerin başında ise otomotiv sektörü geldi.

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında yaşanan gelişmelerin ardından hem ikinci el hem de sıfır kilometre araç modelleri için fahiş rakamlar telaffuz edilmeye başlandı. Ek olarak yeni döneme girilmesi ile birlikte etkisini arttıran çip krizi sebebi ile sıfır kilometre araç üretiminin sekteye uğraması, hali hazırda zamlı fiyatlara sahip olan araç modellerini daha da yükseltti.

Artan araç fiyatlarının hem sektöre hem vatandaşa hem de ülke ekonomisine verdiği zararları göz önünde bulunduran Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlı araç satışına başladığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK PEUGEOT ARAÇ MODELLERİ!

Kurulduğu günden bu yana tüketici yararına kampanya geliştirmeye ve hizmet vermeye gayret eden Ziraat Bankası, zorlu ekonomik şartların ortaya çıktığı şu günlerde de vatandaşın yardımına koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlı araç satış hizmeti sunacağını bildiren banka, Peugeot markasına ait iki modelin ayrıntılarını paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK 2020 MODEL PEUGEOT 301!

Ziraat Bankası Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu 301 model Peugeot marka aracın İstanbul ilinde olduğunu belirtti. Banka söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 330 bin TL, teminat bedelini ise 19 bin 800 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK 2020 MODEL PEUGEOT 208!

Kamu bankasının Intengo aracılığı ile ihaleye açtığı 208 model Peugeot marka aracın başlangıç bedeli 360 bin TL olarak açıklandı. Banka, İstanbul’da bulunan araç için düzenlenen ihaleye katılarak teklif vermek isteyen tüketicilerin, 21 bin 600 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.