Ekonomi

Kamu bankası yine boş durmadı! Paraf kart kullanıcılarına 1000 TL tanımlanacak!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine bağlı olarak zamlanan gündelik hayat hizmetleri ve hizmet ürünleri, gelirleri sabit olan vatandaşların bütçelerini direkt olarak etkiledi. Temel ihtiyaçlarını dahi karşılamak konusunda zorlanan vatandaşlar, bütçelerine destek arayışı içerisine girdiler.

Vatandaşların zorlanan bütçelerine destek olacağını duyuran bankalardan biri de kamu bankalarından olan Halk Bankası oldu. Mevcut müşterileri için hediye para kazandıran yeni bir kampanya geliştirdiğini duyuran banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine 1.000 TL’ye kadar karşılıksız para ödemesi yapacağını bildirdi.

Halk Bankası’ndan Para Kazandıran Kampanya!

Ülkemizin en köklü kamu bankalarından biri olan ve geliştirdiği kampanyaların avantajlı teklifleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Halk Bankası, artan masraflara karşın yeni bir kampanya daha düzenlediğini açıkladı. Banka, kazandıran kampanyasına ilişkin bilinmesi gereken tüm ayrıntıları paylaştı.

Halk Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanyaya göre mevcut Paraf kartı ile aylık harcama yapacağını taahhüt eden tüm müşterilere, 1.000 TL’ye kadar hediye para ödemesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Halk Bank’tan 4 Ayrı Para Hediyesi!

Halk Bankası tarafından duyurulmuş olan yeni kampanyanın detaylarına göre 12 ay boyunca, her ay belirli tutarlarda harcama yapacağının sözünü veren müşterilere, 4 farklı başlıktan biri altında para hediyesi kazanma fırsatı verileceği bilgisi kaydedildi. Söz konusu harcama sözü tutarlarına karşılık tanımlanacak olan hediye para tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 2.500 TL’ye: 150 TL
  • 5.000 TL’ye: 300 TL
  • 7.500 TL’ye 500 TL
  • 10.000 TL’ye: 1.000 TL

Halk Bankası’nın Para Kazandıran Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Halk Bankası’nın 1.000 TL’ye varan para hediyesi kampanyasına, harcama sözü ve Paraf kartın son 6 hanesi bilgilerinin arasında birer boşluk bırakarak 3404’e gönderilerek başvuru yapılmaktadır.