Ekonomi

Kamu bankası konut fiyatlarını dibe çekti: 2+0 daire 45 bin TL’den satışa çıktı!

Vakıfbank İstanbul, Adıyaman ve Osmaniye illerinde bulunan icralık gayrimenkulleri, Intengo platformu üzerinden fiyat teklifine açmış olduğunu duyurdu.

VAKIFBANK’TAN OSMANİYE’DE SATILIK KONUT İLANI!

İcralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Osmaniye ilinin Merkez ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa sunduğunu duyuran Vakıfbank, ayrıntıları paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün 2+0 büyüklüğünde bir daire olduğunu belirten Vakıfbank, toplam kullanım alanı 34 metrekare olan dairenin tam hisse ile fiyat teklifine açıldığını bildirdi. Banka ihale başlangıç bedelini 45 bin TL, teminat bedelini ise 2 bin 250 TL olarak belirledi.

VAKIFBANK’TAN ADIYAMAN’DA SATILK BAĞ İLANI!

İcralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Adıyaman ilinin Kahta ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa sunduğunu duyuran Vakıfbank, ayrıntıları paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün bir bağ olduğunu belirten Vakıfbank, toplam kullanım alanı 6 bin 300 metrekare olan bağın tam hisse ile fiyat teklifine açıldığını bildirdi. Banka ihale başlangıç bedelini 240 bin TL, teminat bedelini ise 12 bin TL olarak belirledi.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK KONUT İLANI!

İcralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu son ihale kapsamında İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa sunduğunu duyuran Vakıfbank, ayrıntıları paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün 2+1 büyüklüğünde bir daire olduğunu belirten Vakıfbank, toplam kullanım alanı 275 metrekare olan dairenin tam hisse ile fiyat teklifine açıldığını bildirdi. Banka ihale başlangıç bedelini 2 milyon 420 bin TL, teminat bedelini ise 121 bin TL olarak belirledi.