Ekonomi

Kampanya duyuruldu: 600 TL’nizi Denizbank ödeyecek! Son tarih 31 Ocak!

Gelişen dijital platform ağları ile birlikte birçok vatandaş her türlü ihtiyacını, online alışveriş yöntemi ile gidermeye başladı. Bunu fark eden Denizbank, bu sektörde ki kazancını arttırmak amacı ile online alışveriş yapan müşterileri için özel olarak bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Denizbank’ın yeni dönem itibari ile kredi kartı kullanıcısı olan müşterileri için geliştirmiş olduğu online alışveriş kampanyası, müşterilere toplamda 600 TL’ye varan indirimlerden yararlanma fırsatı sunuyor. Banka, yeni dönem kampanyasının detaylarını ve kampanyadan kimlerin yararlanabileceğini ilan etti.

İlk Alışverişte 200 TL, Toplamda 600 TL İndirim!

Özel bankalardan biri olan ve müşteri sayısını arttırmak isteyen Denizbank, online alışveriş sektörünün Pazar payını fark ederek yeni bir kampanya düzenlendi. Sadece yeni kredi kartı kullanıcılarının yararlanabileceği bu kampanyanın detayları şu şekilde açıklandı:

  • İndirim avantajları, kampanyaya katılım sağlanması itibari ile geçerli olacak.
  • İlk ay itibari ile yapılan online alışveriş tutarlarının en fazla yüzde 50’i karşılanacak.
  • Ay içerisinde, online alışveriş yapan müşterinin hesabına maksimum 200 TL indirim yansıtılabilecek.
  • 3 ay üst üste online alışveriş yapan müşteriler, toplamda 600 TL’lik online alışveriş indiriminden yararlanabilecek.

Denizbank Online Alışveriş İndirimi Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Denizbank’ın toplamda 600 TL’lik online alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin, Denizbank kredi kartına başvuru yapmaları gerekmektedir. Kredi kartı başvurusu yapmak için ise bankanın resmi internet sitesi, müşteri iletişim merkezleri ya da Denizbank Mobil uygulaması kullanılmalıdır.

Denizbank Online Alışveriş İndirimi Kampanyası Başvuru Koşulları

Denizbank’ın toplamda 600 TL’lik kampanyasına dahil olmak isteyen yeni müşterilerin sağlamaları gereken kampanya koşulları şu şekilde belirlendi:

  • Kampanyadan yalnızca yeni kredi kartı başvurusu yapmış olan kişiler yararlanabilir. Mevcut Denizbank kredi kartını iptal eden, sonradan tekrar başvuru yapan müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanyadan yararlanmak için yapılmış olan kredi kartı başvurularının 31 Ocak 2022 tarihinden önce onaylanmış olması gerekir.
  • Kampanyaya dahil olmak için kredi kartının kullanıma açılmış olması yeterlidir. İndirim kampanyasından faydalanmak için ek bir başvuru yapmaya gerek yoktur.
  • Kampanyadan yalnızca online alışveriş yapanlar yararlanabiliyor. Fiziki olarak kredi kartının kullanıldığı alışveriş tutarlarına indirim yansıtılmıyor.