Gündem

Kamera fişini çekerek çocuğa işkence eden bakıcı 7.5 yıl hapis cezası aldı!

Balıkesir’de Özbek bir bakıcı çalıştığı evdeki 3 yaşındaki çocuğa işkence ettiği ve evdeki ziynet eşyaları ile kıyafetleri çaldığı iddiası ile yargılandı. Kamera fişini çekerek çocuğa işkence eden bakıcı 7.5 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi. Olayla ilgili açıklama yapan aile cezaya isyan etti.

2019’da Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde Özbek bir bakıcı çalıştığı evdeki 3 yaşındaki çocuğa kameraların fişini çekerek işkence ettiği ve evdeki ziynet eşyaları ile kıyafetleri çaldığı iddia edilmişti. Bakıcı Gulnoza Rabieva’ya çocuğu ilaçla uyutup vücuduna zarar verdiği ve yaralanmasına sebep olduğu ayrıca evdeki eşyaları da çaldığı gerekçesiyle anne Yeliz Kılıç ve Baba Uğur Kılıç tarafından dava açıldı.

Yeni Asır’ın haberine göre; bakıcı çaldığı eşyalar ile beraber firar etti. Ancak aile bakıcının peşini bırakmadı. Bir süre sonra çaldığı eşyalar ile yakalanan ve savcılığa fotoğraflı delilleri sunulan ve tutuksuz yargılanan Rabieva’ya 7.5 yıl ceza verildiği öğrenildi.

Çocuğumun vücudu yara içinde

Bakıcıya verilen ceza için açıklama yapan anne “Çocuğumun vücudu yara içinde. Uyutmak için verdiği ilaç ve yasak olmasına rağmen yedirdiği süt tozu onu mahvetti. Çocuğa bile acımamış vicdansız. Bu kadına verilen 7 buçuk yıl ceza az bile. Kimseye güvenemez hale geldik” ifadelerini kullandı.