Gündem

Kahramanmaraş’ta art arda deprem oldu: AFAD ve valilikten açıklama!

Kahramanmaraş’ta art arda deprem meydana geldi. AFAD’ın verilerine göre, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından 4.0 ve 4.2 büyüklüğünde depremler daha gerçekleşti. Depremlerin ardından AFAD ve valilikten açıklama geldi.

PEŞ PEŞE DEPREM

AFAD’ın verilerine göre, 12:19’da Kahramanmaraş Göksun merkezli 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 12:23’te de 4.0 büyüklüğünde ikinci deprem yaşandı. Saat 13:04’te 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD Başkanı Yunus Sezer, yaptığı açıklamada bölgede herhangi bir olumsuz durumun olmadığını duyurdu.

AFAD AÇIKLAMA YAPTI

AFAD Başkanı Yunus Sezer, “Kahramanmaraş ilimizin Göksun ilçesinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kahramanmaraş Valiliği, “Göksun ilçemiz merkezli 5.3 şiddetindeki deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır. Ekiplerimiz tarafından saha taramalarına devam edilmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” açıklamasını yaptı.