Gündem

Kadir Şeker’in kurtardığı kadın eroin operasyonunda gözaltına alındı!

Konya’da bir parka şiddet gören kadını kurtarmaya çalışırken, katil olan Kadir Şeker’in durumu günlerce gündemden düşmedi. Kadir Şeker’in kurtardığı Ayşe Dırla’nın ismi şok edecek bir olayla yeniden gündeme geldi. Elde edilen bilgilere göre, Ayşe Dırla, Konya Emniyet Müdürlüğü’nün bir araca düzenlediği eroin operasyonunda gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü ilde bir araca eroin operasyonu düzenledi. Hürriyet’ten Musa Kesler’in haberine göre: Konya Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, yaklaşık 900 gram eroin ele geçirildi. Araçta bulunan ve gözaltına alınan zanlıların isimleri Ayşe Dırla (35) ve Murat Hanlı (26) olduğu öğrenildi.

Ayşe Dırla kimdir?

35 yaşında 3 çocuk annesi olduğu bilinen Ayşe Dırla, Konya’da bir parkta Özgür Duran tarafından şiddete uğramıştı. O sırada parktan geçen Kadir Şeker isimli öğrenci kadını şiddetten kurtarmak isterken, çıkan arbedede Duran’ı kalbinden bıçaklamıştı. Özgür Duran’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle, Kadir Şeker ‘kasten adam öldürme’ suçundan 15 yıl hapse çarptırılmış, mahkeme, cezayı 12,5 yıla indirmişti.