Magazin

Kadın polis memurunun TikTok videosu gündeme bomba gibi düştü!

Peru’da yaşayan bir polis memuru olan Rossmery Toledo Coronel, aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni. Ülkesinde “dünyanın en güzel polis memuru” olarak anılan Coronel’in, son oalrak TikTok adı verilen bir uygulamada takipçilerine bir video attı. Paylaştığı video yüzünden başı derde giren polis memurunun paylaşımında üniforması, şarkı çalmaya başlayınca bir anda çiçekli ve cesur bir mini elbiseye dönüşüyor. Cesur kıyafetiyle kamera karşısında kalan Jossmery Toledo Coronel, kendi etrafında dönüyor, kameraya bakarak gülümsüyor.

Çektiği bu videoyu Instagram hesabındaki 335 bin takipçisiyle paylaşan Jossmery, beğeni ve övgü almayı beklerken videoyu izleyenlerin sert tepkisiyle karşılaştı. Tepkilerin ardından açıklama yapan yetkili Julio Pacheco ise Jossmery Toledo Coronel hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Jossmery, yerel medyaya yaptığı açıklamada “Maalesef ki polislerin esas düşmanı yine polislerden başkası değil. İnsanların neden kıskançlık yaptığını anlamıyorum. Kimse başarılı olmanızı istemiyor” dedi.

Bir yanıt yazın