Magazin

Kadın dizisinde Sarp öldü mü? Kadın son bölümde neler yaşandı?

Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisi izleyicide merak uyandırmaya devam ediyor. Bennu Yıldırımlar’ın canlandırdığı ‘Hatice’ karakterinin ardından bir şoke eden veda daha yaşandı. 

Yeni sezona bomba gibi başlayan Kadın’ın önceki akşam yayınlanan son bölümü heyecanla izlenirken, dizinin sevilen başrol oyuncusu Caner Cindoruk’un canlandırdığı ‘Sarp’ karakteri diziye veda etti. Ünlü youncu, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.

Kadın’ın 15 Ekim Salı akşamı yayınlanan 67. bölümü yine izleyenlerini ekran başına kilitledi. Son bölümde Sarp’ın aniden fenalaşması Bahar’ı çileden çıkarırken, Bahar’ın çaresiz isyanı izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Dizide Sarp’ın ölüp ölmeyeceği belli olmamışken ve önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümün fragmanında da herhangi bir sonuç ortaya çıkmazken, Sarp’ı canlandıran Caner Cindoruk, Twitter hesabından flaş bir paylaşıma imza attı.

CANER CİNDORUK DİZİYE VEDA ETTİĞİNİ DUYURDU

Bir karakterle tanışırsın, ona ruh verirsin, bir süre onunla yaşarsın, sonra bi gün hikayen biter. ‘Sarp Çeşmeli’ hatırımda güzel bi yerde duracak hep. Bu karakterin oluşmasında, icrasında emeği geçen bütün iş arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler”

Kimilerinden tepki çekti: Caner Cindoruk’un bu paylaşımı dizinin izleyenlerine büyük bir şok yaşatırken, Sarp’la Bahar’ın barışmasının ardından böyle bir ayrılığın gerçekleşmesi de tepki çekti.

CANER CİNDORUK KİMDİR?

Caner Cindoruk, 17 Nisan 1980’de Adana’da doğdu. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Annesi Müşerref, babası ise iki kez Orhan Kemal Öykü Ödüllü öykü yazarı Zafer Doruk’tur. 

 Cindoruk’un çocukluk yılları kuliste geçti. Ortaokulda, lisede, üniversite yıllarında sergilenen oyunlarında kendine hep bir sahne buldu. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 

İlk profesyonel rolüyse Fehim Paşa Konağı’ndaki Yusuf karakteri oldu. 1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. On yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro’larında oyuncu olarak görev aldı.

006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul’a geldi. 2006 yılında, Beynelmilel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmde Özgü Namal ile birlikte rol aldı. 2008 yılında ise Kelebek filminde rol aldı. 2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk, 2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol aldı.

Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü. Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal’in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı, dizideki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal’dır.

2012 yılında Ebru Özkan ile birlikte rol aldığı Pandaların Hikayesi adlı tiyatro oyununda oynadı. 2012 yılında yönetmen Bahman Gobadi’nin Gergedan Mevsimi filminde Yılmaz Erdoğan, Beren Saat ve Monica Bellucci’yle oynadı. 2013 yılında Uğur Yücel, Gökçe Bahadır gibi ünlü isimlerle Aramızda Kalsın adlı dizide başrol oynadı. 

2014 yılında yönetmenliğini Nesli Çölgeçen’in yaptığı Çalsın Sazlar adlı sinema filminde başrolleri Belçim Bilgin ve Engin Hepileri ile birlikte paylaştı. 2015 yılında Iraklı yönetmen Hiner Saleem’in çektiği ve başrollerde Tuba Büyüküstün, Hazar Ergüçlü, İnanç Konukçu, Devrim Yakut ve Canan Ergüder’le birlikte Dar Elbise adlı sinema filminde oynadı. Film 2016 yılı içerisinde vizyonda olacak.

2016 yılında yönetmenliğini Zeki Demirkubuz’un yaptığı Kor adlı sinema filminde Aslıhan Gürbüz ve Taner Birsel ile başrolleri paylaşan Caner Cindoruk başarılı oyunculuğuyla sinema eleştirmenlerinden tam not aldı. Cindoruk, yine 2016 yılında Gizem Karaca ile başrolleri paylaştığı İstanbul Sokakları adlı dizide yer aldı.

KADIN DİZİSİNDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hatice’nin ölümünden sonra Şirin ve Enver darmadağın olmuş ve evde bile kalmak istememektedir. Her yerde Hatice’nin izi olması onlara zor anlar yaşatır. Her türlü çevresel faktör de Şirin’in psikolojisini olumsuz yönde etkilemektedir.

Bahar’ın Şirin’in itirafından sonra Sarp’ı affetmesi üzerine ise herkes büyük bir şaşkınlık içine girmiştir. Beraber tekrar eski günlerdeki gibi hayaller kurmaya başlar ve aşklarını yaşamaya devam ederler. Sarp’ın birdenbire hastane odasında uyanmaması ise Bahar’a korku dolu anlar yaşatır. 

Eski kocasına yeni kavuşmuşken tekrar onu kaybetme düşüncesi bile onu deliye çevirmektedir. Her şey daha yeni yoluna girmişken Bahar tekrar bir ölüm acısı mı yaşayacak yoksa her şeye kaldığı yerden devam mı edecektir?

Bir yanıt yazın