İzmir Haberleri

İzzet Yıldızhan’ın İzmir depreminde hasar gören ofisi yıkılıyor!

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde bir çok bina hasar görürken bazı binalarda yıkılmıştı. Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan'ın hasarlı olan ofisinin de yıkım kararı alındığı öğrenildi. Ofisinde önemli olan eşyaları aldıklarını söyleyen türkücü, "Mal önemli değil, depremde sadece ailemi düşündüm" ifadelerini kullandı.

İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde ünlü sanatçının ofisi de zarar görmüş ve binanın yıkım kararı alındığı öğrenildi.

İLK KEZ KONUŞTU

Ofisinin olduğu bina hasar gördüğü için yıkılacağından bahseden türkücü, enkaz altına kalan aracı hakkında da ilk kez konuştu.

Yaşamına İzmir’de devam eden ve iki günlüğüne işleri nedeniyle İstanbul’a geldiğini söyleyen İzzet Yıldızhan, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Giyim tarzıyla dikkat çeken şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldızhan, ailesiyle birkaç yıl önce yerleştiği İzmir’de iki hafta önce yaşanan depremle ilgili “Yaşadığım kabusu ifade edemem. Çocuklarda çok büyük korku yaşadı. O sırada sadece onları düşündüm. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum ve yaralılara büyük geçmiş olsun. İzmir ve Türkiye’mize büyük geçmiş olsun” dedi.

“BÖYLE ŞEYLERİ ÖNEMSEMEM”

Bayraklı’da yıkılan binanın yanında bulunan ofisine yıkım kararının çıktığını söyleyen Yıldızhan, “Ofisimizin bulunduğu binada büyük hasar oldu. Alacaklarımızı ofisten aldık, sonrasında orası da yıkılacak” diye konuştu. Depremde yıkılan binanın atlında arabasının kaldığı yönündeki sorulara da açıklık getiren türkücü, “Arkadaşlar bunu sormanız bile çok ayıp. Böyle şeyleri önemsemem, can önemli, 10 tane aracım enkazın altında kalsa ne olacak” ifadelerini kullandı.

Bu arada Yıldızhan, son dönemde virüse rağmen parti verenleri eleştirerek, “Cahil onlar, Allah akıl fikir versin. Bu tür partilerde yer alanları kınıyorum” dedi.