Magazin

İzzet Antebi İle Didem Sarı Arasında Sular Durulmuyor! Önce Dövdürdü, Şimdi De Tehdit Etti: “Sen Velayeti Rüyanda Görürsün!”

Medyatik iş insanı İzzet Antebi, magazin basının ilgi odağında kalmaya devam ediyor. Son dönemlerde yaşadığı aşk ve eski eşi ile arasında geçen olumsuz olaylar ile magazin basınının ilgisini çeken iş insanı İzzet Antebi, bugün yine eski eşi Didem Sarı ile yaşadığı bir problem sebebi ile manşetlerde yerini aldı.

2009 yılında Didem Sarı ile hayatını birleştiren ve 12 yıllık evliliklerinden 2 tane çocuğu bulunan iş insanı İzzet Antebi, 2021 yılının eylül ayında Didem Sarı ile anlaşmalı olarak boşandı. Çocukları için de ortak velayetin altına imza atan Didem Sarı ve İzzet Antebi, o günden bu yana sansasyonel haberler ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Didem Sarı ile boşandıktan sonra gecelerde daha sık görülen İzzet Antebi, geçtiğimiz aylarda eski eşinin yeni sevgilisi Kayacak Akarsu tarafından darp edilmişti. Uğradığı saldırıdan sonra Akarsu’dan şikayetçi olan İzzet Antebi, Didem Sarı ile de problemler yaşamaya başladı. Eski eşinin hayatı ile ilgilenmekten vazgeçmeyen Didem Sarı, İzzet Antebi’nin kendisini henüz evli iken aldattığını ileri sürdü.

Bir süredir magazin gündemini oldukça meşgul eden eski eşler Didem Sarı ile İzzet Antebi, bugün yine davalık oldu. İzzet Antebi eski eşinin ve sevgilisi Kayacan Akarsu’nun kendisini tehdit ettiğini ve kendisine hakaret ettiğini öne sürerek ikiliden şikayetçi oldu.

“SAAT 2’DE ARADI!”

Eski eşi ve eşinin yeni sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulunan iş insanı İzzet Antebi, Didem Sarı’nın geçtiğimiz gece saat 02:00’de kendisini aradığını ve hem hakaret hem de tehdit ettiğini iddia etti.

“DEVAMI GELECEK!”

İzzet Antebi bulunduğu suç duyurusunda eski eşi Didem Sarı’nın Kayacan Akarsu’nun saldırısını kastederek “yediğin dayakların devamı gelecek” dediğini iddia etti.

“VELAYETİ RÜYANDA GÖRÜRSÜN!”

Ayrıca İzzet Antebi Didem Sarı’nın telefonda “velayeti rüyanda görürsün” dediğini de iddia etti.