Gündem

İZULAŞ, ESHOT otobüsleri ve Metroya binenler: 20 TL üzerinde kart basarsanız bu yapılacak!

ESHOT (Gittiğin Kadar Öde ve İztaşıt hatları hariç) ve IZULAŞ otobüsleri, metro, tramvay ve İZDENİZ gemilerine binenleri ilgilendiriyor. Duyuru yapıldı. 20 TL üzerinde harcama yapanlara 20 TL’lik indirim yapılabilecek.

İzmir’de toplu taşıma araçlarını kullananlar için İŞ Bankası duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan duyuruda, 20 TL indirim yapılacağı bildirildi. Söz konusu kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacağı açıklandı.

İş Bankası kampanya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


Temassiz banka kartları, kredi kartları ve ön ödemeli kartlar ile geçiş kolaylığı tüm ESHOT (Gittiğin Kadar Öde ve İztaşıt hatları hariç) ve IZULAŞ otobüslerinde, metroda, tramvayda ve İZDENİZ gemilerinde: Balçova Teleferik Tesisleri, Sasalı Doğal Yaşam Parkı ve Bornova Buz Pisti’ne girişlerde, maskematik gişelerinde, Birinci Kordon’da hizmet veren Nostaljik Tramvay’da ve Buca’da bulunan İzmir Sebze ve Meyve Hall otoparkında geçerlidir.

Temassız özellikli kredi kartları ile yapılan ödemelerde indirimli tarife ve aktarma indirimleri kapsam dışındadır. Kampanya indirimi toplu taşımada sadece tam tarife ücretinde geçerlidir. Bir müşteri azami 20 TL indirim kazanabilecektir. Toplam harcama tutarının 20 TL’yi geçmemesi durumunda kazanılabilecek indirim tutarı alışveriş tutarını geçemeyecektir. Kampanya süresince 20 TL’yi aşan toplam alışveriş tutarının 20 TL’lik kısmı için indirim kazanılabilecektir.

Kampanya katılımlı olup katılımın alışverişinizden önce yapılması gerekmektedir.

Katılmak için: Kampanya tarihlerinde, alışverişinizden önce veya sonra, Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.
Uygulamayı telefonunuza indirin: https://maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası temassız özellikli, bireysel kredi kartları (Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard), Bankamatik Kartı ve MaxiPara Kartlar
Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.

Kampanyaya koşulları:

Ek Koşullar: İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kampanya diğer kampana, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

Kampanya kapsamında ilk harcamadan itibaren gerçekleştirilecek temassız ulaşım ödemeleri toplamı 20 TL’ye ulaşana kadar indirim kazanılmaya devam edilecektir.

Kampanya kapsamında kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartınıza yansıtılacaktır.

Kampanya kapsamında yapılan harcamanın kısmen ya da tamamen iade edilmesi durumunda iade edilen harcamadan kazanılan indirim iptal edilecektir.

Bir müşteri işlem başına ve kampanya süresi boyunca en fazla 20 TL indirim kazanabilir.

Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda indirim ek karta yansıtılacaktır. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı indirim kazanamayacaktır.