Gündemİzmir Haberleri

İzmirliler Dikkat! Türk Telekom Duyurdu Bugün İnternet Kesintileri Yaşanacak

Türk Telekom resmi internet sitesinde duyurdu. İzmir’de bugün internet kesintileri yaşanacak. İzmir’de birçok ilçede gerçekleşecek olan internet kesintisi saatleri neler? Hangi ilçede internet kesilecek? Türk Telekom planlı kesintilerini resmi internet sayfası üzerinden önceden duyurdu. İşte son kesintiler…

21.09.2021 tarihinde İzmir Bornova’da planlı internet kesintisi yaşanacak. Türk Telekom resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “İzmir Bornova’da ,2G DATA (GPRS) Servisi Hizmet kalitemizi arttırmak ve müşterilerimize daha iyi bir deneyim yaşatabilmek için, gündüz trafiğin en az olduğu saat diliminde ve 22:30’dan önce tamamlanmak üzere kısa süreli altyapı iyileştirme çalışması planlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

21.09.2021 tarihinde İzmir Karabağlar ‘da 4.5G SES, 2G SES VE DATA SERVISLERI, 3G SES VE DATA Servisleri, 4.5G DATA Hizmet kalitemizi arttırmak ve müşterilerimize daha iyi bir deneyim yaşatabilmek için, gece trafiğin en az olduğu saat diliminden önce tamamlanmak üzere kısa süreli altyapı iyileştirme çalışması planlanmaktadır.