Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmirliler dikkat: Taksi ile ücretsiz gidebileceksiniz!

Türkiye’de aşılama çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda şirketlerden de flaş açıklamalar geliyor. Son olarak İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir’de de faaliyet gösteren Uber, İzmir‘e gelişini kutlamak adına tüm kullanıcılarına İzmir’de 40 TL’ye kadar bir ücretsiz yolculuk hediye ettiğini de açıkladı. Tüm Uber kullanıcıları ‘MERHABAIZMIR’ kodu ile ücretsiz yolculuk imkanından faydalanabilecekler.

İzmir’de Covid-19 aşısı yapılan bütün özel ve devlet hastanelerine gidiş dönüş bedava olacak. . Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı söz konusu kampanyaya ilişkin önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Bahadırlı açıklamalarında şöyle dedi:

“Uber Taksi’nin İstanbul ve Ankara’nın ardından, Türkiye’nin üçüncü büyük şehri İzmir’de de faaliyete başlamasının heyecanını yaşıyoruz. Uber teknolojisinin hem İzmirlilere hem de yerli ve yabancı turistlere büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz. UBERAŞI kampanyamıza İzmir’i de dahil ettik”

İstanbul ve Ankara’da aşı olacak kullanıcılarımızın devlet hastanelerindeki aşı merkezlerine kolayca ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. UBERAŞI kodu ile, aşağıda detaylı listesi bulunan devlet hastanelerindeki aşı merkezlerine gidiş ve dönüşte kullanabileceğiniz her biri 40 TL’ye kadar 2 ücretsiz yolculuk sunuyoruz.

Promosyon kodunu kendi aşı randevunuza gidip gelmek veya aşı olacak bir tanıdığınızın Uber Taksi ile yolculuk yapmasını sağlamak için kullanabilirsiniz.

Kullanım Koşulları

a) Bu Promosyon, Uber çalışanları, temsilcileri veya bu Promosyonun yönetimiyle doğrudan ilişkili herhangi bir üçüncü kişi dışında, İstanbul ve Ankara’da bulunan, bir Uber hesabına sahip olan ve Uber Kullanıcı Koşullarına uyan 18 yaş ve üzeri tüm yolculara açıktır.

b) Promosyon kodu 24 Mayıs 2021’den itibaren geçerlidir ve sınırlı sayıdadır.

c) Promosyon kodu, Uber Taksi ürünü için geçerlidir ve sadece burada listelenmiş geçerli konumlardan birinde başlayan veya biten Uber yolculuklarında geçerli olacaktır.

d) Promosyonu uygulamak için yolculuğunuzu talep etmeden önce Uber uygulaması üzerinden Promosyon kodunu uygulayın. Promosyon yalnızca Uber Taksi’nin mevcut olduğu yerlerde geçerli olacaktır, UberTaksi ürününün müsaitliği için uygulamayı kontrol edin.

e) Promosyon bahşişler, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez.

f) Yolculuk başına maksimum indirim tutarı 40TL’dir. Bir yolculuk tutarı, yolculuk başına 40 TL’den fazlaysa, o yolculuğun kalan bakiyesinin tamamı için yolcu sorumlu olacaktır ve bu tutar, seçilen ödeme yöntemine göre tahsil edilecektir.

g) Promosyon iki (2) yolculuk için geçerlidir.

h) Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar.