Gündemİzmir Haberleri

İzmirliler dikkat: İzmirimkart ile 20 TL ödeme yapılacak!

İzmir’de yaşayan vatandaşları ilgilendiren bir karar duyurusunda bulunuldu. Kentte 6 Şubat’tan itibaren bir değişiklik yaşanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Çiğli’deki Doğal Yaşam Parkı girişlerinde 6 Şubat itibariyle İzmirimkart ya da banka ve kredi kartı kullanılabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama geldi. Kentte bulunan Doğal Yaşam Parkı’nda girişlerdeki jeton uygulaması kalkıyor. Alınan karara göre, 6 Şubat tarihinden itibaren jetonla giriş uygulaması yerine kredi ya da banka kartı ve İzmirim Kart kullanılacak.

YÜZDE 50 İNDİRİM

Doğal Yaşam Parkı’na girişlerde jetonun kaldırılması dışında diğer uygulamalar aynı şekilde sürdürülecek. Daha önce olduğu gibi öğrenciler İzmirim Kart ile 10 lira ödeyerek alanı ziyaret edebilecek. Tam ücret ise İzmirim Kart ile girişlerde 20 lira olarak uygulanıyor. İzmirim Kart ile bir gün içerisinde yalnızca bir kez giriş yapılabiliyor. Kredi kartı ile banka kartıyla geçişlerde ise öğrenci ve tam farkı bulunmuyor. Tüm ziyaretçiler 20 lira ödüyor.