Ege HaberleriPersonel Alımı

İzmirliler dikkat: Ege Üniversitesi ortaokul ve lise mezunu personel alımı yapacak!

Ege Üniversitesi eleman eksiğini gidermek için personel alımına çıktı. Verilen ilanda kadrolar için ortaokul ve lise mezunu olanların başvuruda bulanabileceği bildirildi. İlandaki şartları taşıyan adaylar İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Ege Üniversitesi temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi kadrolarında personel alımı yapacak. Bugün Resmi Gazete’de yayınlanan ilan için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sayfası üzerinden yapılacak. Başvuranlar için yapılacak kura sonucunda açık iş sayısının 4 katı asil ve aynı sayıda yedek aday sözlü sınava çağırılacak.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ (SİLAHSIZ):

1. 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak, (başvuru tarihi
itibariyle geçerlilik süresi olan) (Silahlı güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olanlar da başvuru yapabilir)

2. 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak,

3. 18 yaşını tamamlamış, 37 yaşından gün almamış olmak.

4. Kadın adaylarda en az 165 cm boyunda olmak, Erkek adaylarda en az 175 cm boyunda olmak. Boy kilo arasında +/- 10 kilo olacaktır. (Sağlık kuruluşlarından belgelendirilmelidir)

5. En az Lise mezunu olmak.

6. Güvenlik görevlisi (silahsız) olarak istihdam edilecekler için, yukarıda belirtilen şartlara ilave olarak, 5188 sayılı Kanun’un 10 uncu maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (1),
(2) ve (3) alt bendindeki şartlar ile (g) ve (h) bendindeki şartları taşımak.

TEMİZLİK PERSONELİ

1. En az Ortaokul mezunu olmak – En fazla lise mezunu olmak.

2. 18 yaşını tamamlamış, 37 yaşından gün almamış olmak.

3. 24 saat çalışan kamu kurumu olması nedeniyle nöbetli çalışmaya müsait, ulaşım sorunu bulunmamak.

KURA İŞLEMİ, KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

1. Kura işleminin 23/11/2021 tarihinde saat 10:00’da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisi’nde yapılması planlanmış olup, herhangi bir değişiklik olması durumunda www.ege.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır.

2. Noter kurasına katılacakların isim listesi, kura tarihi, yeri, saati ve sonuçları www.ege.edu.tr adresinden ayrıca duyurulacaktır.