İzmir HaberleriMagazin

İzmirli Youtuber Emre Acar koronavirüsüne teşekkür etti!

İzmirli Youtuber Emre Acar Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla tüm dünyaya yayılan koronavirüsü salgınına farkındalık yaratmak için teşekkür videosu çekti. Pek çok insanın evlerine kapanarak izole olmasını sağlayan koronavirüse teşekkür videosunun sonunda izleyenlere de evde kal çağrısında bulundu.

Tüm dünyaya hızla yayılan ve tehdit haline gelen koronavirüsü binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olurken milyonlarca insanın yaşam tarzını değiştirdi.

FARKINDALIK VİDEOSU
Koronavirüsü dünya dengesinin sosyal ve ekonomik anlamda değişmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen virüs, insanların sosyal izolasyon yaşamasına ve evlerine kapanmasına neden oldu. Gündemde geniş yer tutan virüs hakkında her gün yeni bir gelişme yaşanırken, youtuber Emre Acar, artan farkındalık hakkında bir video çekti.

Videoda virüs sayesinde sağlığın ve toplumsal birlikteliğin öneminin anlaşıldığını vurgulayan Acar, koronavirüsün ürün bolluğu, özgürlük ve sağlığın garanti olarak düşünme yanılgısından kurtardığı için teşekkür etti. Youtuber, sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgi gören videosunun sonunda, “evde kal” çağrısında bulunmayı da ihmal etmedi.