Ege HaberleriEğitimEkonomiGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmirli Belediye’den Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine 1000 TL destek

İzmirli bir belediyenin yürttüğü yeni kampanya bir çok haneye umut olacak. Toplamda 1000 TL’lik destek ödeme müjdesi o belediyeden geldi.

İzmirli Belediye’den Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine 1000 TL destek- Milyonların bir arada yaşadığı Büyükşehir İzmir’in beldesi olan Menemen’de Belediye Başkan Vekili’nden büyük eğitim estek müjdesi geldi. Menemen Belediyesi öğrencilere destek çağrısında bulundu.

1000 TL NAKDİ DESTEK

Menemen Belediyesi tarafından başlatılan kırtasiye ve okul araç gereç yardımlarının yanı sıra dar gelirli ihtiyaç sahibi hanelere özel maddi destek imkanı da başladığı aktarıldı. Binlerce anne ve baba ile çocuğu mutlu edecek hamle Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan tarafından geldi. Yapılan sosyal medya yardımlarında her bir eğitim kademesine yardım yapılacağı aktarıldı.

HER KADEMEDEN ÇOCUĞA YARDIM

Anasınıfı dediğimiz eğitimin ilk segmenti başta olmak üzere ilkokul, ortaokul ve lise seviyeleri dahil her bir kademede eğitim gören öğrencilere toplamda 1000 TL tutarında destek yapılmaya başlandığı belirtildi. Yardım kapsamı “Destekk bizden okumak başarmak sizden” sloganı ile tüm Menemenlilere duyurdu.

BAŞVURU ŞART VE KOŞULLARI

Başvuru şartları kapsamında ilk olarak Menemen ilçesinde ikamet etmek ve okumak zorunluluğu bulunurken yardımlardan faydalanmak isteyen vatandaşların Menemen Belediyesi sosyal Yardımlar Müdürlüğü’nü ziyaret etmeleri ve form doldurmaları gerekiyor. Yapılan işlemler sonrası tüm başvurusu onaylanan vatandaşlara 1000 TL’lik destek ödemesi hesaplara aktarılıyor. Hemen faydalanmak isteyen vatandaşların yukarıdaki belirtilen aşamaları gerçekleştirmeleri ve başvuru yapmaları gerekiyor.