GenelGündem

İzmir’in göbeğinden insanlık ayıbı

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan olay insanlık nereye gidiyor dedirtti. Bıçaklanan vatandaşa yardım etme bahanesiyle yaklaşarak cep telefonunu çalan bir kişi güvenlik kameralarına yakalandı.

Bornova’ya bağlı Çamdibi semtinde yaşanan olay insanları hayrete düşürdü.

Bir kişi sokak ortasında, bilinmeyen bir sebeple tartıştığı oğlu tarafından bıçaklandı. Etraftaki vatandaşların şaşkın bakışları arasında kanlar içinde yerde kalan adam acıyla kıvranmaya başladı.

Olaya şahit olan vatandaşlar tarafından hemen sağlık ekiplerine ve emniyet güçlerine haber verildi.

HERKES YARDIM EDERKEN O TELEFONU ALDI

Sağlık ekipleri beklenirken etraftaki vatandaşlar da yaralı adama yardım etmek için yanına geldi. Bu sırada adamın yanına gelen kişi, yardım etme bahanesiyle kanlar içindeki adamın cep telefonunu alarak hızla uzaklaşmaya başladı. Etraftaki vatandaşlar, insanlık ayıbı gibi bir ana şahit oldular. Hırsızın peşine düştüler fakat yakalayamadılar.

KAMERALAR İNSANLIK AYIBININ KANITI

Yaşanan insanlık ayıbı herkesi şok ederken, hırsızlığın görüntüleri de çevredeki güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. Olay yerine gelen ekipler yaralı vatandaş ile ilgilenirken bir yandan da olay ile ilgili delilleri toplamaya başladı.

Oğlu tarafından bıçaklanan vatandaş hastaneye kaldırılırken hırsızın yakalanması için de emniyet güçleri olayın hemen ardından harekete geçti.