Gündemİzmir Haberleri

İzmir’in göbeğinde şok eden olay!

İzmir Bayraklı’da bir düğün konvoyunun yolu trafiğe kapatarak eğlenmesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde seyir halinde olan bir düğün konvoyu Bayraklı Tünelleri’nden geçtiği sırada yolu trafiğe kapattı. Tünel içinde arabalarıyla trafiği durdurduktan sonra müzik açıp eğlenen şehir eşkıyaları, çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaşınca büyük tepki çekti.

16 Ağustos akşamı İzmir Çevre Yolu Bayraklı Tüneli’nde yaşanan olay herkesi şok etti. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, bir düğün konvoyunun tünel içinde arabalarını durdurup yolu trafiğe kapattığı görüldü. Arabalarından inen sürücüler durdurdukları trafikte çevreden gelen tepkilere aldırmadan müzik eşliğinde eğlendi.

Yaşanan bu anlar, yine düğün konvoyundaki insanlarca görüntülenip sosyal medyada paylaşıldı. Yayınlanan görüntülerde bir şehir eşkıyasının “Böyle de yolu keserler” dediği ve gelen tepkilere aldırış etmeden eğlenmeye devam ettiği görüldü. Trafiğin açılmasını bekleyen diğer araçlar ise ancak konvoy hareket etmeye başladıktan sonra yollarına devam edebildi.

Tepki çeken görüntülerin ardından, sosyal medya kullanıcıları şehrin merkezindeki trafiği keyfi olarak kısıtlayan kişiler hakkında yaptırım uygulanmasını istedi. Görüntüleri çeken ve paylaşıma sokan kişiler üzerinden gerekli işlemlerin yapılması bekleniyor.