Gündemİzmir Haberleri

İzmirim Kart’ı olanlar dikkat: Ücretsiz olacak! Yarından itibaren uygulanacak

İzmirim Kartı’ı olanları ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Bayram öncesi toplu ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Bayramda toplu ulaşım araçları metro, tramvay, İZBAN, vapur ücretsiz mi olacak? İzmir’de yaşayan vatandaşlar sorusunun cevabını merak ediyor.

İzmir’de toplu ulaşım bayramda ücretsiz olacak. Yarından itibaren başlayacak olan bayram boyunca İzmirli vatandaşlar toplu ulaşımı ücretsiz kullanacak.

İZMİR’DE BAYRAMDA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

İzmir’de toplu ulaşım kullanan vatandaşlar bayramda ücret ödeyip ödemeyeceklerini merak ediyor. İzmir’de geçtiğimiz bayramlar otobüsler, metrolar ve belediyeye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olmuştu. 2022 Kurban bayramında da ESHOT otobüslerinin vatandaşlara bayram boyunca ücretsiz hizmet vermesi bekleniyor. 9 Temmuz’da başlayacak olan Kurban Bayramı boyunca İzmir’de belediyeye ait resmi plakalı toplu taşıma araçları bedava olacak.

METRO, OTOBÜS, VAPUR, TRAMVAY…

2022 Ramazan bayramında İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT, İZULAŞ, Metro, Tramvay ve İZDENİZ ile TCDD-Büyükşehir ortaklığıyla işletilen İZBAN ücretsiz olmuştu. 2022 Kurban Bayramında da otobüs, metro seferlerinin bedava olması bekleniyor.