İzmir’e kuvvetli sağanak yağış uyarısı: Öğle saatlerinden itibaren şiddetli olacak!

İzmir’e kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Kentte bugün öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak etkili olacak. Yağışların kuvvetli görüleceği ilçeler de tek tek açıklandı. Kuvvetli yağışla birlikte yaşanabilecek sel ve su baskınlarına dikkat edilmesi gerektiği bildirildi.

KUVVETLİ OLACAK

Meteoroloji’den İzmir’e sağanak yağış uyarında bulunuldu. İzmir’de bugün öğleden sonra başlaması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların İzmir’in kuzey ilçeleri (Dikili, Bergama ve Kınık) haricinde kalan yerlerin tamamında kuvvetli ve çok kuvvetli olması beklenmektedir.

İLÇE İLÇE DUYURULDU

Yağışların İzmir Merkez, Konak, Balçova, Gaziemir, Çiğli, Buca, Bayraklı, Bornova, Karşıyaka, Urla, Narlıdere, Güzelbahçe, Karabağlar, Bayındır, Kemalpaşa, Menemen, Menderes, Seferihisar, Torbalı ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 kg/m²); Çeşme, Karaburun, Aliağa, Foça, Selçuk, Tire, Ödemiş, Beydağ, Kiraz ilçelerinde ise kuvvetli (21-50 kg/m²) olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışlar birlikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi.

Exit mobile version