Gündemİzmir Haberleri

İzmir’e duyuru: 6 gün ücretsiz olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi 2 Mart’ta Admed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) başlayan serginin 6 gün boyunca ücretsiz olacağı bildirildi. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) İzmirli koleksiyoner Şerif Antepli’nin “Yüzyirmiyedi Yaşındaki Genç; Sinema” adını taşıyan sergisinin yapılacağını duyurarak 15 Mart’a kadar ücretsiz olacağını bildirdi.

15 MART’A KADAR ÜCRETSİZ OLACAK

Şerif Antepli’nin 127 yıllık geçmişi olan sinemayla ilgili birikimlerinden örneklerin yer alacağı sergide afişler, fotoğraflar, dergiler, araçlar, pullar, biblolar, telefon kartları, sakız-çikolata kartları, sigara-kibrit etiketleri, film müzikleri, reklamlar gibi bölümler yer alacak. Eski İzmir Sinemaları, İzmir’de çekilen filmler ve sinemadaki İzmirliler ile ilgili kente özel bölümün de yer alacağı sergide dünya sinemasının 100 önemli filminden örnekler de izlenebilecek.

Sergi 15 Mart tarihine kadar hafta içi ve Cumartesi günü 09.30-17.30, Pazar günü ise 12.00- 17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilir.