Gündemİzmir Haberleri

İzmir’den güzel haber! 85 yaşında koronavirüsü yendi

İzmir'den koronavirüsle ilgili güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bir sevindirici haber de 85 yaşındaki İzmirli Cemil Doğan Gencer'den geldi. 85 yaşındaki Gencer, 19 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından hastalığı yenerek taburcu edildi.

Türkiye koronavirüsle mücadele etmeye devam ederken, güzel haberler de gelmeye devam ediyor. Bir sevindirici haber de İzmir’den geldi. 85 yaşındaki Cemil Doğan Gencer, 19 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından hastalığı yenerek evine gönderildi. Hayatında ilk kez hastaneye yatan Gencer, evinin önünde komşuları tarafından alkışlarla karşılandı.

Buca ilçesinde yaşayan Sacide Gencer ile Cemil Doğan Gencer çifti, şubat ayında Kudüs’e gitti. Buradan umre için Suudi Arabistan’a geçmek isteyen yaşlı çift, Kovid-19 tedbirleri nedeniyle bu ülkeye girişler kapatılınca 1 Mart’ta Türkiye’ye döndü.

Sacide ve Cemil Doğan Gencer, hiç kimseyle görüşmeden kendilerini evlerinde karantinaya aldı. Karantinadaki 10. gününde Cemil Doğan Gencer rahatsızlandı.

Yaşlı çift, İstanbul’dan gelen damatları Tevfik Aksel tarafından Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine götürüldü. Sacide Gencer’de hiçbir belirtiye rastlanmayınca evde karantinaya devam etti.

KORONAVİRÜSÜ YENDİ

Kovid-19 testi pozitif çıkan Cemil Doğan Gencer ise hastaneye yatırıldı. Daha sonra Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesine sevk edilen Gencer, 19 günlük mücadelesinin ardından Kovid-19’u yenmeyi başardı.

Dün, son testleri de negatif çıkan Gencer, hastaneden taburcu edildi. Damatları Aksel tarafından evine getirilen Gencer, komşularınca binanın girişinde alkışlarla karşılandı.