Genel

İzmir’deki öğrenciler dikkat: Bundan sonra 07.30 ile 09.00 saatleri arasında hizmet verecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerini sevindirecek bir hizmet başladı. Bundan sonra her sabah çorba ikram etmek için beş noktada Çorba Durağı oluşturdu. Bornova Metro istasyonunda kurulan Çorba Durakları sabah hafta içi 07.30 ile 09.00 saatleri arasında öğrencilere hizmet verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi öğrencilere çorba dağıtıyor. Bu kapsamda Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Eğitim Fakültesi, DEÜ İlahiyat Fakültesi, DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kâtip Çelebi Üniversitesi ile Ege Üniversitesi Kampüsü yakınındaki Bornova Metro istasyonunda Çorba Durakları kuruldu. Söz konusu duraklarda sabah hafta içi 07.30 ile 09.00 saatleri arasında çorba ikramı yapılacak.

Tunç Soyer açıklama yaptı

Uygulamaya ilişkin açıklamada bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Öğrenci arkadaşlarımın sabahları kahvaltı etmeden derse girmelerine gönlümüz razı değil. Bu yıl da öğrencilerin rahat ve sağlıklı bir biçimde eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.