GenelGündemİzmir Haberleri

İzmir’de Zafer Bayramı programı belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı programının detayları.

Bir süredir gündemi meşgul eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları yasaklandı mı? sorusu hala tartışılırken İzmir Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos etkinlik programını açıkladı. Belediyenin resmi internet sitesi üzerinden de paylaşılan etkinlik takvimi birkaç adımdan oluşuyor.

ZAFER BAYRAMI ÇOŞKUSU ÇELENK KOYMA İLE BAŞLAYACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının İzmir’de çelenk koyma etkiliğiyle başlanacağı bildirildi. Saat 09.30’da İzmir Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk koyma etkinliğinden sonra Soyer ve heyeti saat 10.30’da Kadifekale Şehitliği’nde yapılacak törene geçecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Başkan Tunç Soyer, etkinliklere katılım gösterdikten sonra üstü açık bir otobüsle şehir turuna çıkacak.

“Zafer HAVAFEST’20” EŞLİK EDECEK

Saat 17.00’da 10 paramotor’un katılımıyla Gündoğdu Meydanı’nda havacılık gösterisi yapılacak. Edinilen bilgiye göre Bostanlı Deniz Deltası’ndan kalkacak paramotorlar, hava koşullarına bağlı olarak kortej halinde meydana kadar gelip gösterilerini tamamlayarak Üçkuyular Vapur İskelesi’ne kadar devam edecekler.

İzmirlilerin sahilden ve balkonlarından da gösteriyi izleyebileceğinin altını çiziliyor.

Büyükşehir Belediyesi, Büyük Taarruz’un başladığı 26 Ağustos’ta başlattığı Zafer Bayramı kutlamalarını 9 Eylül tarihine kadar sürdürecek.