Genel

İzmir’de yol çalışması: 30 Kasım’a kadar otobüs ve araç trafiğine kapalı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Varyant yolu üzerinde yenileme çalışması yapacağı öğrenildi. Yapılacak olan çalışma nedeniyle, Varyant Yolu’nun 30 Kasım Pazartesi gününe kadar otobüs ve araç trafiğine kapalı olacağı açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Varyant’ın İzmir Eğitim Diş Hastanesi ile Oyuncak Müzesi arasındaki 400 metrelik bölümünde yenileme çalışması gerçekleştirecek. Yapılacak çalışma nedeniyle, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünden izin alındı.

29 Kasım’da yol çalışmaları tamamlanacak

Varyant yolunda aşınan ve deforme olan Arnavut kaldırımı taşlar sökülerek asfalt serimi yapılacak. Yarın başlayacak olan çalışmalar nedeniyle 30 Kasım Pazartesi gününe kadar yol araç trafiğine kapalı olacak. 29 Kasım tarihine kadar ise ESHOT otobüsleri İkiçeşmelik Caddesi’nden sefer yapacak. Eşrefpaşa yönünden gelen araçlar da İkiçeşmelik Caddesi’ni kullanacak ve Halilrıfat Paşa yönüne gitmek isteyenler ise Birleşmiş Milletler Caddesi’nden devam edip Halil Rıfat Paşa Caddesi’ne çıkacak. Yol çalışmaları 29 Kasım’da tamamlanacak. 30 Kasım’da ise trafik eski düzenine geri dönecek.