Ege Haberleriİzmir HaberleriManşetYerel Haberler

İzmir’de yeni doğan bebekler için hediye veriliyor: Belediye duyurdu!

İzmir’de belediye çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi internet sayfası üzerinden yeni doğan bebekler için hediye paketi verildiğini açıkladı.
İzmir’de belediye yeni doğan bebekler için bebek paketi hediye ediyor.

Belediye resmi internet sayfası üzerinden açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Belediyemiz anne ve babaların mutluluklarına ortak olmak, ailelerin ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla 0-3 aylık bebeklere yönelik “Hoş Geldin Bebek Seti” oluşturdu.

Hoş Geldin Bebek Seti; bebek sahibi annelere bebek çantası, eldivenli alt- üst zıbın seti, şapka, battaniye, emzirme önlüğü, havlu, çocukların gelişimsel becerilerini artırmaya yönelik hazırlanmış altı adet kitaptan oluşan set ve yeni doğan bebek adına dikilen fidan sertifikası veriliyor.

Hoş Geldin Bebek Seti başvurusu aşağıdaki linkten yapılıyor.

Gerekli bilgiler doldurulduktan sonra set adresinize kargo ile gönderilmektedir.

Başvurular nasıl yapılacak?

Aileler başvurularını https://www.izmir.bel.tr/tr/HosgeldinBebek/4063 internet adres, üzerinden yapabiliyorlar. Söz konusu internet sayfasında “Aşağıdaki formu doldurup kaydet butonuna basmanız halinde, bebeğinizin adına dikilen fidan sertifikası ve gelişim sürecinde katkı sağlayacak Prof. Dr. Selçuk ŞİRİN’e ait 6 kitaptan oluşan seti de içeren İzmir’e Hoş Geldin Bebek paketi adresinize gönderilecektir. Başvurular sadece 0-3 ay arasındaki bebekler için yapılabilmektedir.” İfadeleri yer aldı.