İzmir Haberleri

İzmir’de yangın! 1 Kişi öldü!

İzmir Çiğli'de bulunan bir evde sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangın sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

İzmir’e bağlı Çiğli ilçesinde bulunan bir apartmanın 9’uncu katında dün gece yangın çıktı. Yangın sonrası emekli öğretmen olduğu öğrenilen bir kişi hayatını kaybetti.

Saat 21.00 sularında Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’ndeki bir apartmanın 9’uncu katında bulunan bir dairede sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangının başlamasıyla dumanları gören apartman sakinleri, itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar sonrası olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, apartmanda yaşayan diğer vatandaşlar evlerini tahliye etti. İtfaiyenin çalışmaları sonrası yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının ardından evde yapılan incelemede emekli öğretmen olduğu öğrenilen 67 yaşındaki Fahrettin Erkaya’nın öldüğü tespit edildi.

Savcının yaptığı incelemeler sonrası çöp evde yaşadığı iddia edilen Erkaya’nın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 1 Kişinin öldüğü yangının, evdeki çöpler ve naylon poşetler yüzünden  hızla yayıldığı iddia edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.