Ege Haberleriİzmir HaberleriPersonel Alımı

İzmir’de üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu olanlar dikkat: Başvurular başladı!

İzmir’de personel alımı için ilan verildi. İZFAŞ tarafından verilen ilanda İf Wedding Fashion Ofis destek elemanı alınacağı açıklandı. Başvuru yapacak olan adayların, üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu olması gerektiği bildirildi.

İZFAŞ personel alım duyurusunda bulundu. Destek elemanı kadrosunda 1 kişi Arapça bilen ve 1 kişi İngilizce bilen eleman alımı yapılacağı açıklandı. İlanda belirtilen şartları taşıyanlar, en geç 20 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını yapabilirler. Başvurular sadece mail olarak, bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde ikuser@izmirfair.com.tr adresine yapılacak.

Başvuru Şartları

1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
2. Üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu
İyi derecede Arapça bilen
2. İyi derecede İngilizce bilen
3. Bilgisayar bilgisi olan
4. Ms Office ve internet uygulamalarını kullanabilen
4. Esnek çalışma saatlerine uygun
5. Prezantabl

6. Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, özel hayata ve hayatın ihlaline ilişkin ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık ve yüz kızartıcı suçlardan mahkum olmamak