Ege Haberleriİzmir Haberleri

İzmir’de ticari taksiden silahlı saldırıya uğradılar: Can kaybı var!

İzmir Bayraklı’da evde eğlenmelerinin ardından dışarı çıkan bir arkadaş grubuna seyir halinde olan bir ticari taksinin içinde silah ile ateş açılması neticesinde yaralanan 24 yaşındaki bir genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Gece saatlerinde İzmir Mansuroğlu mahallesinde meydana gelen olayda iddialara göre bir grup arkadaş, evde eğlenmelerinin ardından dışarıya çıktı. Arkadaş grubuna seyir halinde olan bir ticari taksinin içinden silahla ateş açıldı. Açılan ateş neticesinde arkadaşının evine misafir geldiği iddia edilen Ahmet Soyubol, yaralanıp kanlar içinde yere yığıldı. İhbarın ardından çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi adrese sevk edildi. Ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Soyubol, burada yapılan tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.

Bununla birlikte olay yeri inceleme ekiplerince adreste incelemeler gerçekleştirilirken savcının incelemesi sonrası Soyubol’un cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay yerinden ticari taksiyle kaçan kişi veyahut kişileri yakalamak maksadıyla polis ekipleri tarafından çalışma yapılırken, ifadeleri alınmak üzere Soyubol’un arkadaşları emniyete götürüldü. Olaya dair başlatılmış olan incelemelerin sürdüğü ifade edildi.