Gündem

İzmir’de Tartışma Kanla Bitti Arkadaşının Karısını Bıçakladı

İzmir, Bornova’ da yaşanan tartışma kanla bitti. İş arkadaşı oldukları öğrenilen ikili İsmail N. Ve Çağrı S. (20) konuşmak için bir araya geldi. Aralarında husumet bulunduğu öğrenilen ikili arasında bir markette tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkelenen Çağrı S. İsmail N.’nin eşi Neşe N. ‘yi bıçaklayarak kaçtı. Kaçan şüpheli kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

Kocasının İş Arkadaşı Bıçakladı

Alınan bilgiye göre olay, dün 23.00 sıralarında Yeşilova Mahallesinde meydana eldi. Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen İsmail N.ve iş arkadaşı Çağrı S. arasında bir tartışma meydana geldi. Bir markette yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında öfkelenen Çağrı S. (20) bıçağını çekerek iş arkadaşı İsmail N.’nin karısı Neşe N.’yi karnından bıçakladı. Neşe N. aldığı bıçak darbesiyle yere yığıldı. Şüpheli Çağrı S. ise koşarak olay yerinden ayrıldı.

Yaralının Hayati Tehlikesi Bulunuyor

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Neşe N. ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. Tedavisine devam edilen kadının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay yerinden koşarak kaçan Çağrı S. suç aleti ile birlikte yakalanıp gözaltına alındı. Çağrı S. emniyetteki ilk ifadesinde Neşe N.’nin kendine saldırması üzerine kadını bıçakladığını söyledi.