Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de sokak ortasında korkunç olay: Yaralılar var!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde iki grup arasında kavga çıktı. Gruplar arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Meydana gelen olay sonucunda 2 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre olay, saat 02.00 sıralarında Karabağlar ilçesine bağlı Doğanay Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunun unlu mamullerinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle A.E.G. ve A.G. yanlarında getirdiği bıçakla Berk K. ve Ali Rıza K.’yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

2 KİŞİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalede bulundu. Yaralılar, ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Berk K.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Ali Rıza K.’nin ise sağlık durumu iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan, olay yerinden kaçan şüpheliler A.E.G ve A.G. polis ekiplerince kısa süre içinde ve suç aletleri ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.