İzmir Haberleri

İzmir’de şaşkına çeviren olay! Bu kadar da olmaz dedirtti

İzmir'in Konak ilçesinde bu kadar da olmaz dedirten bir olay yaşandı. 2 arkadaş gezmek için 1 gecede 3 araç çaldı. Çaldıkları ilk aracın aküsü, ikinci aracın ise yakıtı bitti. Pes etmeyen hırsızlar çaldıkları üçüncü araca yakıt alıp sabaha kadar gezdi. 

İzmir’in Konak ilçesinde 2 arkadaş gezmek için 1 gecede 3 tane araç çaldı. Çaldıkları ilk aracın aküsü, ikinci aracın ise yakıtı bitti. Buna rağmen pes etmeyen hırsızlar çaldıkları üçüncü araca yakıt alıp sabaha kadar gezdi. Şahısların hırsızlık anları, aküsü biten aracı tamir etme çabaları ve yakıt aldıkları aracı itmeleri ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

1 GECEDE 3 ARAÇ ÇALDILAR

İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı bu kadarına da pes dedirtti. İki arkadaş olan Tuncay P. ile Abdullah A., gezmek için bir gecede 3 araç çaldı.

İlk hırsızlık olayı Eşrefpaşa Semti 486 Sokak’ta meydana geldi. Park halindeki 35 APU 246 plakalı otomobili düz kontak yöntemi ile çalan hırsızlar otomobil ile gezmeye başladılar. Çaldıkları aracın biten aküsünü tamir etmeye çalıştılar