Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de peş peşe acı haber: Yangında cansız bedenlerine ulaşıldı!

İzmir’in Konak ilçesinde bir kozmetik deposunda saat 11.00 sıralarında Yenişehir Gıda Çarşısı’nda bir kozmetik mağazasının deposunda nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

ACI HABERLER PEŞ PEŞE

Meydana gelen ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ihbar üzerine olay yerine gelerek yangına müdahale etmeye çalıştı. 40 yaşındaki Mustafa Yaşar Gümüş’ün cansız bedenine ulaşıldı.

İş yerinde patlayıcı ve yanıcı ürünlerin çok olması sebebiyle alevler kontrol altına alınamadı. Yaklaşık 5 saat süren çalışmaların ardından alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri, diğer çalışan Tugay Bürücüler’in (29) de cansız bedenine ulaştı. Savcının incelemesinin ardından cenazeler otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

“PATLAMA OLDU”

Yangının çıktığı depoya yakın bir iş yerinde çalışan Hasan Kızgın adlı vatandaş ise o anları anlattı. Kızgın, “Çok üzüntülüyüz. Yangının çıktığını duyar duymaz buraya koşturduk. Ben de buraya yakın bir iş yerinde çalışıyorum. İçeride iki kişinin mahsur kaldığını öğrendik maalesef. Bir kişinin cenazesini çıkardıklarını gördüm. İnşallah daha kötü haberler almayız. Patlama oldu bir de kozmetik mağazası olduğundan alevlerin sönmesi zor oluyor. Yüksek gürültülerle patlamaları duyduk” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, itfaiye ekipleri yangının nedenini belirlemek için çalışma başlattı.