Genel

İzmir’de memur olarak çalışmak isteyenler dikkat: İlan yayınlandı!

İzmir’de memur olarak çalışmak isteyenler için Ege İhracatçı Birlikleri personel alım duyurusu yayımladı. İlanda alımların uzman yardımcısı ve idari memur kadrolarında gerçekleştirileceği bildirildi. İlanlara başvuruda bulunmak isteyenlerin en az 70 puan şartını sağlaması gerekiyor.

Ege İhracatçı Birlikleri personel alımı için ilan yayınladı.

Söz konusu alım ilanında şu ifadeler kullanıldı:

1- Ege İhracatçı Birliklerine 2(iki) Uzman Yardımcısı, 3(Üç) İdari Memur kadroları için sınavla toplam 5 (beş) personel alınacaktır.

2- Personel alımları için 2019 ve 2020 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavlarından Ege İhracatçı Birliklerinde istenen puan türünden en az 70 ve yukarı puan almış olmak; ayrıca uzman yardımcılığı kadrosu için 2019-2020 veya 2021 yılına ait Yabancı Dil Sınavlarından en az 70 ve yukarı puan almış olmak veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından en az 70 puana karşılık gelen ve Yüksek Öğretim Kurulu tarafından belirlenen kriterlere göre eşdeğer olan asgari puanı almış olmak şartları aranmaktadır.

3- Alınacak personel sayıları belirtilmiş olup, sınava katılma şartları ve sınava ilişkin ayrıntılı bilgiler Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinin web (www.eib.org.tr) adresinde yayımlanmaktadır.