İzmir Haberleri

İzmir’de “Maskenizi takar mısınız?” dedi 3 yerinden bıçaklandı!

İzmir'de şizofreni hastası olduğu iddia edilen bir şahıs, maske takması konusunda kendisini uyaran süpermarket müdürünü 3 yerinden bıçakladı.

İzmir’de maske uyarısı sonrası kan döküldü! Şizofreni hastası olduğu öne sürülen ve süpermarkete giren bir şahıs, maske takması konusunda kendisini uyaran süpermarket müdürünü 3 yerinden bıçakladı.

Konak’ın Göztepe Mahallesi’nde bulunan bir süpermarkette meydana gelen olayda iddiaya göre şizofreni hastası olduğu iddia edilen G.V., maskesiz bir şekilde alışveriş yapmak üzere bir süpermarkete girdi. Bunun üzerine süpermarket müdürü S.S, şahsı maske takması konusunda uyardı. Bunun üzerine G.V., sinirlenerek yanında bulunan bıçakla müdüre saldırdı. Göğsünden ve kafasından 3 bıçak darbesi alan S.S, yere yığıldı.

MÜDÜRÜN DURUMU İYİ

Saldırgan şahıs ise olay yerinden hızla kaçarak oturduğu apartmana doğru kaçtı. Süpermarkette çalışanların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralı S.S’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı S.S’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

1 HAFTA ÖNCE ANNESİNİ BIÇAKLAMIŞ

Kaçan G.V’yi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri şahsın oturduğu apartmana doğru kaçtığı ihbarını alınca apartmanın önüne gitti. Apartmanın kapısını kilitleyerek saklanan G.V. çilingir yardımıyla açılan kapı sonrası yakalanarak karakola götürdü. Şahsın 1 hafta önce annesini de bıçakladığı öğrenildi.