Kapıyı Yüzüne Kapattı, Soyguncu Neye Uğradığını Şaşırdı
Olay, saat 13:17 sularında Şevket Özçelik Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 23 yaşındaki şüpheli S.D., elinde tabancayla kuyumcu dükkanına girerek ziynet eşyalarını istedi. Ancak soğukkanlılığını koruyan iş yeri sahibi, soyguncunun içeri girmesine fırsat vermeden kapıyı kapattı.
Havaya Ateş Açıp Kaçtı Ama Kurtulamadı
Soygun girişiminde başarısız olan S.D., paniğe kapılarak çevreye ve havaya ateş açtıktan sonra yaya olarak uzaklaşmaya çalıştı. Silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
İhbarın hemen ardından harekete geçen emniyet güçleri, kaçış güzergahını abluka altına aldı. 23 yaşındaki şüpheli S.D., suç aletiyle birlikte olay yerinden fazla uzaklaşamadan yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




