Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de kuvvetli olacak: Duyuru yapıldı!

İzmir için kritik bir açıklama geldi. İzmir’de bu akşam saatlerinde fırtına etkili olacak. Meteoroloji, kentte fırtınanın etkili olacağı bildirdi. Fırtınanın yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği kaydedilirken, vatandaşların da dikkatli olması gerektiği duyuruldu.

İZMİR’E FIRTINA UYARISI

İzmir’e fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji, İzmir merkez ve çevresine akşam saatleri için fırtına uyarısı yaptı. Yapılan açıklamada, rüzgarın bugün akşam saatlerinden itibaren İzmir Merkez ve çevresi ile kuzey ve batı ilçelerinde (Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Konak, Karabağlar, Gaziemir, Buca, Bornova, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Aliağa, Bergama, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kınık, Menemen, Urla), güney ve batı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiği bildirildi.

ÇATI UÇMASI, AĞAÇ DEVRİLMESİ VE ULAŞIMDA AKSAMALARA DİKKAT!

Fırtınanın, yarın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesini beklendiği belirtildi. Fırtına nedeniyle yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.