Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir’de Kuvvetli Fırtına Hayatı Felç Etti! İş Yerinin Çatısı Uçtu

İzmir’de dün başlayan kuvvetli fırtına hayatı felç etti. Özellikle gece saatlerinde şiddetli rüzgar nedeniyle, bazı bölgelerde ağaçlar devrildi. Bazı iş yerlerinin çatıları kuvvetli rüzgar nedeniyle uçarak hayatı olumsuz etkiledi.

Dün İptal Edilen Deniz Seferleri Tekrar Başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından dün yapılan paylaşımda, kuvvetli fırtınanın Ege Bölgesi’nde etkili olacağı açıklanmış, Meteoroloji özelikle İzmir’de bulunan vatandaşları kuvvetli rüzgar ve fırtına sebebi ile uyarmıştı. Gece saatlerinde, saatteki hızı 90 kilometreye çıkan rüzgar İzmir’de hayatı olumsuz etkiledi. Dün 19.50 saatlerinde,  İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret A.Ş.(İZDENİZ) tarafından yolcu ve arabalı vapur seferleri iptal edildi. Deniz seferleri bu sabah itibariyle tekrar başladı.

Çiğli’de Bir İş Yerinin Tentesi Uçtu

Kuvvetli fırtına sebebi ile , dün gece saatlerinde Çiğli ilçesinde bir iş yerinin tentesi uçarak elektrik direğinde asılı kaldı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri bölgenin güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri ve elektrik dağıtım şirketi görevlilerinin müdahalesi ile elektrik direğine asılı tente indirildi.