Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de korkunç olay! Kadın evinde pompalı tüfekle öldürüldü

İzmir'in Buca ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Henüz kimliği belli olmayan şahıs, 74 yaşındaki Hatice Sevinç'in evine girerek, pompalı tüfekle ateş açtı. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, yaşlı kadını öldüren ve olay yerinden kaçan şahsı arama çalışması başlattı. 

Korkunç olay gece saatlerinde İzmir’in Buca ilçesinde yaşandı. Kimliği henüz bilinmeyen bir kişi 74 yaşındaki Hatice Sevinç’i evinde pompalı tüfekle öldürdü. Alınan bilgiye göre, eve giren şahıs yaşlı kadın ile tartıştıktan sonra yanındaki pompalı tüfekle vurarak olay yerinden kaçtı. Polis, olay yerinden kaçan saldırganı aramak için çalışma başlattı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi 696/5 sokakta meydana geldi. Kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi Hatice Sevinç’in evine gitti. Yaşlı kadın ile tartışan şüpheli, Hatice Sevinç’i yanındaki pompalı tüfekle vurarak olay yerinden kaçtı.

Olay sırasında evde olduğu ileri sürülen Hatice Sevinç’in oğlu, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri, ağır yaralanan talihsiz kadını ilk müdahalenin ardından Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne sevk etti. Burada tedaviye alınan talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sevinç’in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma kapsamında, polis ekipleri Sevinç’in oğlu ile çevredeki vatandaşların ifadesine başvururken, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.