Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de korkunç cinayet: Kötü kokuların gelmesiyle cesedi bulundu!

İzmir’in Bornona ilçesinde saat 20.00 sıralarında bir evden kötü kokular gelmesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirerek ihbarda bulundu. Polis ekipleri ihbar üzerine adrese giderek eve girmesi üzerine evde bir kişinin hareketsiz halde yattığını belirledi.

CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ BELİRLENDİ

Meydana gelen olayda sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede yerde yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, ölen kişinin Tugay Bekdemir (28) olduğu tespit edildi. Tugay Bekdemir’in ölü bulunması üzerine Olay Yeri İnceleme ekipleri evde çalışmalar yürüttü. Yapılan incelemelerde, Bekdemir’in bacağından kesici veya delici bir aletle yaralandığı, daha sonra da hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz adamın ölümüne sebep olan kesici veya delici aletin evde bulunmaması üzerine polis ekipleri, Tugay Bekdemir’in öldürüldüğünü değerlendirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan öldürülen Bekdemir’in bir süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı ortaya çıkarken, olayın faili veya faillerini yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Bekdemir’in cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.