İzmir Haberleri

İzmir’de katliam gibi kadın cinayeti!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir Astsubay boşanma davası açtığı eşinin kuaför salonunu basarak kurşun yağdırdı. Eşini ve bir kişiyi öldüren şahıs ardından intihar etti.

Edinilen bilgiye göre; olay, İzmir’in Gaziemir ilçesine bağlı Sevgi Mahallesi 80/9 Sokak’ta meydana geldi. Saat 18.30 sıralarında boşanma davası açan eşi Handan D.’nin işlettiği kuaför salonunu silahla basan Astsubay Köksal D., içerideki şahıslara kurşun yağdırdı. Handan D. ve kuaför salonuna malzeme tedariği sağlayan Alper R., olay yerinde yaşamını yitirdi. Kuaförde çalışan G.Ö. ise ağır yaralanarak Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesinin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Şahısları vurmasının ardından kuaför salonunun karşısında bulunan bir site içerisine kaçan Köksal D. de intihar etti. Bir çalışanın ise yaralanmadan kurtulduğu bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Diğer yandan Handan D.’nin 27 Mayıs tarihinde sosyal medya hesabından “Dışarıda kasvet olsa da içimizde umut var. Her şey normale dönecek” paylaşım yaptığı görüldü.

Olay yerine gelen hayatlarını kaybeden şahısların yakınları da uzun süre gözyaşı döktü.