Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de Karşıyaka Çarşı’da restoranda yangın paniği: Çok sayıda ekip sevk edildi!

İzmir’de Karşıyaka Çarşı’da bir restoranda yangın meydana geldi. Restoranın asma katında meydana gelen yangının ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Paniğe neden olan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU

Korkutan yangın, bugün İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, Karşıyaka Çarşı’da bulunan restoranın asma katı henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili başlatılan olay inceleme ise sürüyor. Yangından dolayı bina zarar gördü.

Yangınla ilgili sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Cemil Tugay “Çarşımızda bulunan bir restoranın asma kat tarafında çıkan yangın, İtfaiye’nin yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedenine ilişkin olay yeri inceleme çalışmaları ise devam ediyor. Yangından maddi-manevi zarar gören ve dumandan etkilenen yurttaşlarımıza ve esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.